Barbecue, Contest, Highlight, Smaak, specerijen

Barbecue contest bij François Geurds

28 augustus 2016

Wouter (man met baard op rechts, terwijl ik Herman een gerecht serveer) en ik deden mee aan de BBQ wedstrijd. 9:00 meldden wij ons bij FG Foodlabs. Na koffie en een glas champagne als ontbijt gingen wij ten strijde! Een hele kip, een hele eend, een inktvis, lamskoteletten en een cocktail van de BBQ. Klaar?! Grillen maar!

De bedoeling was om combinaties te maken van de verschillende hoofdingrediënten en het gerecht compleet te maken met verschillende groenten en fruit. Wij combineerden de lam met inktvis en een pittige mango salsa. De eend met vanille, de kip op een pizza. Een groot smaakfestijn!

Wij gingen voor de troostprijs: een cocktail workshop bij FG omdat onze cocktail zo verdraaid lekker was! Tomatini met gepofte tomaten van de BBQ; tomaat af laten koelen, in een cocktailshaker fijnstampen, ijsblokjes, Ketel 1 vodka & limoensap toevoegen en schudden maar! Heerlijk verfrissend.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply